PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem

RSU godina ilggadīgos un bijušos darbiniekus

Rīgas Stradiņa universitāte
RSU godina ilggadīgos un bijušos darbiniekus
11. janvārī, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) notiek tradicionālais „Senioru vakars”, lai godinātu ilggadīgākos esošos un bijušos darbiniekus. „Senioru vakars” ir RSU organizēts sarīkojums par godu universitātes ilggadējiem darbiniekiem, lai pateiktos par viņu ieguldīto darbu, informētu par universitātē notiekošo, kā arī rastu iespēju satikties esošajiem un jau bijušajiem darbiniekiem, kavējoties saviesīgās sarunās un kopējās atmiņās. Jau par tradīciju kļuvis „Senioru vakaru” rīkot janvāra sākumā, saglabājot Ziemassvētku un Jaungada svinību gaisotni

Senioru vakara viesiem būs iespēja uzzināt par augstskolas aktuālajām norisēm, jaunajā izstāžu zālē iepazīties ar izstādi “Ačkupa 60 dejas gadi”, kā arī noskatīties 1976. gadā uzņemto īsfilmu par Rīgas Medicīnas institūtu.

Tāpat koncertu sniegs apvienotais RSU un Rīgas rajona Jauniešu simfoniskais orķestris, diriģents Pēteris Plūme, kopā ar RSU kori „Rīga” un solistiem. 

RSU „Senioru vakaru” rīko jau vienpadsmito gadu pēc kārtas. Plānots, ka šogad tajā piedalīsies vairāk nekā 350 „senioru”.

RSU „Senioru vakars” notiks 11. janvārī, pulksten 17:00, RSU Aulā, Dzirciema ielā 16, Rīgā.