PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem

Bērnu slimnīcā notiks māsām veltītas Skaistuma dienas

Bērnu Klīniskā universitātes slimnīca
Bērnu slimnīcā notiks māsām veltītas Skaistuma dienas
Aizsākot Starptautiskajai Māsu dienai veltīto nedēļu, kā arī, lai sagādātu īpašu svētku sajūtu un patīkamu atpūtas brīdi ikdienas darbu steigā, 9. un 10.maijā Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā ar "L'Oréal Paris" atbalstu norisināsies Skaistuma dienas. Starptautiskajai Māsu dienai veltītā nedēļa noslēgsies piektdien, 11.maijā, kad tiks pasniegta Atzinības balva „Bērnu slimnīcas lepnums". Sadarbībā ar Rietumu Bankas labdarības fondu balvu pasniegs jau sesto gadu.

Bērnu Klīniskās universitātes  slimnīcas medicīnas māsas Bērnu Klīniskās universitātes  slimnīcas medicīnas māsas
Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas medicīnas māsas

Skaistuma dienu ietvaros gan Torņakalna, gan Gaiļezera novietnēs "L'Oréal Paris" konsultantes veiks ādas kopšanas diagnostiku, izmantojot speciālu diagnostikas aparātu, un konsultēs par vispiemērotākajiem ādas kopšanas līdzekļiem, kā arī iedrošinās māsiņas ļauties krāsainam pavasarim, uzklājot māsiņām make-up un veicot nagu lakošanu. Lai atvieglotu māsu ikdienas rūpes par sejas ādu, "L'Oréal Paris" būs parūpējies arī par patīkamām un noderīgām dāvanām.

Annija Purklāva, "L'Oréal Paris" zīmola vadītāja Latvijā stāsta, ka  L'Oréal sauklis "Jo es esmu tā vērta" gadu gaitā mainījis sieviešu domāšanu caur vairākām paaudzēm, akcentējot, ka sievietes vērtība ir ne tikai viņas skaistums, bet arī pašvērtējums. Māsiņas savā darbā ik dienas iegulda milzum daudz rūpju un mīlestību, tāpēc L'Oréal Paris, sniedzot atbalstu Starptautiskajā Māsu dienā, arī visām māsiņām vēlas atgādināt - Jūs esat tā vērtas!

BKUS galvenā māsa Dita Raiska: „Māsas profesija ir kā gaisma, kas spēj sniegt pašu būtiskāko - žēlsirdību, sirsnību, iejūtību un citas raksturojošās iezīmes māsas būtībā, ko līdz šai dienai nes līdzi vēsturiskās vēsmas. Bērnu māsas darbs ir viens no grūtākajiem un sarežģītākajiem veselības aprūpē. Cilvēkam, kurš uzņemas šo darbu, jābūt apveltītam ar augstu atbildības sajūtu, empātiju un toleranci, kā arī jābūt zināšanām, īpašām prasmēm un pieredzei. Tas ir darbs, kuram māsas nododas ar sirdi un dvēseli, tāpēc šīs Skaistuma dienas būs jauks brīdis, kad kaut nedaudz atpūsties no ikdienas darbiem un ļauties, lai pārmaiņas pēc par tevi parūpējas kāds cits."

Foto: no Doctus arhīva