PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem

Valsts kontrole aicina medicīnas darbiniekus un farmaceitus sniegt informāciju

Valsts kontrole
Valsts kontrole uzsākusi lietderības revīziju „Informācijas sistēmas veselības aprūpē" par e-veselības ieviešanu Latvijā, tāpēc ir svarīgi noskaidrot viedokli par vienotās veselības nozares elektroniskās (e-veselības) informācijas sistēmas ieviešanu un gatavību uzsākt tās lietošanu.

Valsts kontrole aicina medicīnas darbiniekus un farmaceitus piedalīties anonīmā aptaujā un sniegt viedokli par savu informētību e-veselības informācijas sistēmas ieviešanā un gatavību to lietot ikdienas darbā.

Sniegtais viedoklis būs nozīmīgs un dos iespēju Valsts kontrolei novērtēt faktisko e-veselības ieviešanas gaitu, noteikt iespējamos trūkumus un šķēršļus veiksmīgai tās ieviešanai un tālākai darbībai.

Valsts kontroles izveidotā aptaujas anketa „Medicīnas darbinieku un farmaceitu informētība par e-veselības informācijas sistēmas ieviešanu un gatavība to lietot ikdienas darbā" ir ievietota Valsts kontroles mājas lapā www.lrvk.gov.lv un interneta vietnē ar šādu adresi: www.visidati.lv/aptauja/1063274319/

Aptaujas anketas aizpildīšana aizņems aptuveni piecas minūtes. Aptaujas norises laiks no 2015.gada 30.marta līdz 2015.gada 3.aprīlim.