PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem

Stradiņa slimnīcas Insulta vienībai starptautiska atzinība

Doctus
Stradiņa slimnīcas Insulta vienībai starptautiska atzinība
9. novembrī Eiropas un Pasaules insulta organizāciju rīkotajā virtuālajā konferencē īpašā ceremonijā tika godināti insulta ekselences centri. Izcili novērtēta Stradiņa slimnīcas Insulta vienība. Balvu — “Angels Initiative—The Spirit of Excellence Award” — saņēma Neiroloģijas nodaļas vadītāja asoc. prof. Evija Miglāne.

Asoc.prof. Evija Miglāne Asoc.prof. Evija Miglāne
Asoc.prof. Evija Miglāne
Pēdējo piecu ceturkšņu laikā Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas Insulta vienības komanda piecas reizes novērtēta ar augstāko novērtējumu ­Dimanta statusu. Balvu — “Angels Initiative—The Spirit of Excellence Award” —  katru gadu piešķir pieciem labākajiem Eiropas speciālistiem par izcilību insulta aprūpē, attiecībās ar pacientiem, kolēģiem, kā arī centieniem paaugstināt kvalitāti ne tikai savā slimnīcā, bet arī valsts līmenī. Iepriekš šo balvu saņēmuši tādi Eiropā pazīstami neirologi kā prof. Valeria Caso (bijusī Eiropas Insulta asociācijas prezidente), asoc. prof. Cristina Tiu, prof. Zuzana Gdovinová, prof. Juan Francisco Arenillas Lara un citi.

“Angels Initiative” programma izveidota 2016. gadā un tajā piedalās insulta vienības no Eiropas, Āfrikas un Āzijas. Stradiņa slimnīcas Insulta vienība šajā programmā piedalās no 2018. gada.

 FOTO: PSKUS