Žurnāli

Contact

Nosūtīt draugam saiti uz rakstu

iesaka izlasīt DOCTUS rakstu
Lietojot uzturā vairāk ogu, ābolu un tēju, var mazināt Alcheimera slimības risku
Doctus . | 2020. gada 6. maijs

Gados veciem pieaugušajiem, kuriem uzturā ir zems uzņemto flavonīdu līmenis, piemēram, ar ogām, āboliem un tēju, ir lielāka iespējamība, ka 20 gadu periodā attīstīsies Alcheimera slimība, salīdzinot ar cilvēkiem, kuri ir lietojuši šos produktus pietiekamā daudzumā, secināts pētījumā. Lasīt visu rakstu

Šis e-pasts nosūtīts adresātam:

© SIA izdevniecība PILATUS, 1997-2012
Adrese: Elizabetes iela 51–12B, Rīga, LV–1010, tālr. 67 32 59 06, e-pasts: doctus@doctus.lv

simple_captcha.jpg
Ievadiet skaitli no attēla