Žurnāli

← Atpakaļ

Autors

Inga Širina

Rīgas Stradiņa universitāte, Rehabilitācijas fakultāte, Uztura akadēmiskā skola

Visi autora raksti

  • Uzturvielu daudzumi Latvijas iedzīvotāju uzturā

    Šajā publikācijā salīdzināts dažādu uzturvielu daudzums cilvēku uzturā laika posmā no 1996. līdz 2000. gadam un 2004. gadā (jaunāki dati pašlaik nav pieejami). Uzturvielu daudzumu aprēķini veikti, izmantojot Centrālās statistikas pārvaldes datus par vidējo pārtikas produktu patēriņu laika posmā no 1996. līdz 2004. gadam, kas apkopoti Agrārās ekonomikas institūtā, un uzturvielas produktos vērtētas Rīgas Stradiņa universitātes Uztura akadēmiskajā skolā un Uztura laboratorijā. Lasīt visu