PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem
Autori
Skatīt visus
 Veselības ministrija

Veselības ministrija

e-pasts: prese@vm.gov.lv; www.vm.gov.lv

Visi autora raksti

Valsts kontrolei iebildumi par darba samaksas aprēķiniem un uzskaiti NMPD

Valsts kontrole izplatījusi informāciju par pieļautajiem grāmatvedības pārkāpumiem Veselības ministrijas (VM) padotības iestādē - Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD). Pieļautās kļūdas pamatā saistītas ar neprecīzu normatīvo aktu traktēšanu un piemērošanu. Visbūtiskākie iebildumi saistīti darba samaksas aprēķinu un uzskaiti NMPD, kas neatbilst šobrīd spēkā esošajiem normatīviem par atalgojumu ārstniecības personām.

Veselības ministrija, Neatliekamās Medicīniskās palīdzības dienests

Izraudzīti jauni slimnīcu valdes priekšsēdētāji

Veselības ministrijas atlases komisija, kura izvērtēja  kandidātus Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas, Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas un Nacionālā Rehabilitācijas centra (NRC) „Vaivari" valdes priekšsēdētāja amatiem ir pieņēmusi lēmumu un  par valdes priekšsēdētāju Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā virza dr. Andu Čakšu, savukārt par valdes priekšsēdētāju Nacionālajā Rehabilitācijas centrā (NRC) „Vaivari" - dr. Andu Nulli.

Veselības ministrija

Runās par slimnīcu jauno lomu veselības aprūpē

Veselības ministrija sadarbībā ar Pasaules Veselības organizācijas (PVO) Eiropas Reģionālo biroju 10. jūnijā plkst. 11:00 P. Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā rīko semināru, kura mērķis ir dalīties pieredzē par lokālo slimnīcu un ambulatoro iestāžu attīstības tālākajām attīstības iespējām.

Veselības ministrija