PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem

Doctus ziņas tagad lasiet arī interneta vietnē Evisit

Doctus
Doctus ziņas tagad lasiet arī interneta vietnē Evisit
Sadarbojoties portāla Doctus.lv un mediķu tālākizglītības interneta vietnes Evisit.lv veidotājiem, kopš 4. oktobra Doctus ziņas var lasīt arī interneta vietnē Evisit. Tas dod iespēju Evisit apmeklētājiem iegūt informāciju gan par jaunākajiem portālā publicētajiem medicīnas un farmācijas zinātniskajiem rakstiem, gan par nozares aktualitātēm Latvijā un pasaulē.  

Par portālu doctus.lv

Portāls doctus.lv aktīvi darbojas kopš 2011. gada augusta, Doctus redakcija ir saņēmusi daudzas atzinības pilnas atsauksmes un uzslavas par sniegto iespēju lasīt internetā tik plašu medicīnas informācijas spektru. Šobrīd portālu mēneša laikā apmeklē ap 5000 speciālistu. Analizējot interneta statistikas datus, redzams, ka visapmeklētā portāla sadaļa ir „Medicīnas un farmācijas raksti", šobrīd populārākās nozares, kuru rakstus lasa apmeklētāji ir: dermatoloģija, kardioloģija, gastroenteroloģija, endokrinoloģija un infektoloģija.

Portāls - vienīgā interneta vietne, kur plašā spektrā publicēti vairāki simti dažādu medicīnas nozaru zinātniski raksti latviešu valodā, un sniedz iespēju tos skatīt gan pa nozarēm, gan pēc autoriem, gan arī meklēt pēc atslēgas vārdiem vai pa numuriem.

Vispārīgo informāciju par portālu un tā sniegtajām iespējām lasiet šeit.

Par interneta vietni Evisit

Projekts Evisit ir informācijas un tālākizglītības platforma, kas izstrādāta veselības aprūpes esošajiem un vēl topošajiem speciālistiem, piedāvājot tālākmācības iespējas internetā.

Reģistrētiem lietotājiem Evisit piedāvā iespēju bez maksas apgūt Latvijas Ārstu biedrībā, Latvijas Internistu biedrībā, Latvijas Farmaceitu biedrībā un citās biedrībās akceptētus mācību materiālus un iepazīties ar dažādiem informatīviem materiāliem jebkurā sev ērtā laikā un vietā ar interneta starpniecību. Apgūstot mācību materiālus un atbildot uz kontroljautājumiem, lietotājs saņem sertifikātu par konkrēta resertifikācijas kredītpunktu skaita iegūšanu.

Projekts savu darbību sācis 2010. gada nogalē un jau šobrīd Evisit vietnē reģistrēti lietotāji var noskatīties un noklausīties tādu plaši pazīstamu lektoru kā prof. Anatolijs Danilāns, asoc. prof. Harijs Čerņevskis, prof. Aivars Lejnieks, asoc. prof. FESC Gustavs Latkovskis, asoc. prof. Vija Eniņa, asoc. prof. Oskars Kalējs, dr. Raimonds Karls un citu lektoru lekcijas.

Evisit vietne regulāri tiek papildināta ar jauniem, interesantiem materiāliem.Lai bez maksas noskatītos tālākizglītības lekcijas, apmeklējiet www.evisit.lv  vai www.kreditpunkti.lv sadaļu Lekcijas.