PORTĀLS ĀRSTIEM UN FARMACEITIEM
Šī vietne ir paredzēta veselības aprūpes speciālistiem

Stradiņa slimnīca uzņēmumu reputācijas topā

I. Stibe
Stradiņa slimnīca uzņēmumu reputācijas topā
Pirmo reizi Stradiņa slimnīca iekļūst Uzņēmumu reputācijas topā starp 150 atzītākajiem uzņēmumiem Latvijā un iegūst 1. vietu par labāko reputāciju sabiedrisko un individuālo pakalpojumu nozarē, kā arī kopvērtējumā starp visu nozaru uzņēmumiem ierindojas ļoti augstajā 19. vietā.

Stradiņa slimnīcas valdes priekšsēdētājs Arnolds Atis Veinbergs: „Esmu gandarīts par augsto novērtējumu. Tas ir visu slimnīcas darbinieku nopelns. Man ir patiess prieks, ka mūsu ārstu, medmāsu un pārējā personāla nesavtīgo ikdienas darbu un augsto profesionalitāti novērtējuši gan uzņēmēji, gan iedzīvotāji. Tāpēc vislielāko paldies vēlos izteikt tieši Stradiņa slimnīcas darbiniekiem. Lai šī balva kalpo kā motivācija turpmākajiem sasniegumiem."

Arnolds Atis Veinbergs Arnolds Atis Veinbergs
Arnolds Atis Veinbergs

Pēc uzņēmuma darbības specifikas Stradiņa slimnīca kvalificējās kategorijā „Sabiedriskie un individuālie pakalpojumi", kur ieguva 1.vietu un visaugstāko novērtējumu starp visiem šīs kategorijas uzņēmumiem, saņemot balvu „Labākā reputācija sabiedrisko, sociālo un individuālo pakalpojumu nozarē 2011.gadā".

400 uzņēmēju balsojumā Stradiņa slimnīca ieguvusi ļoti augsto 5.vietu, savukārt iedzīvotāju vērtējumā - 40.vietu, tādējādi kopvērtējumā ierindojoties augstajā 19.vietā.