Žurnāli

Contact

Nosūtīt draugam saiti uz rakstu

iesaka izlasīt DOCTUS rakstu
Augsts šķiedrvielu un pilngraudu produktu patēriņš uzturā saistīts ar zemāku neinfekciju slimību risku
Doctus . | 2019. gada 15. janvāris

Cilvēkiem, kuri uzturā lieto daudz šķiedrvielu un pilngraudu produkutu, ir zemāks neinfekciju slimību risks, nekā cilvēkiem, kuri uzturā retāk lieto šos produktus. Savukārt saistība starp zemas glikēmiskās slodzes un zema glikēmiskā indeksa produktiem vēl arvien ir neskaidra. Lasīt visu rakstu

Šis e-pasts nosūtīts adresātam:

© SIA izdevniecība PILATUS, 1997-2012
Adrese: Elizabetes iela 51–12B, Rīga, LV–1010, tālr. 67 32 59 06, e-pasts: doctus@doctus.lv

simple_captcha.jpg
Ievadiet skaitli no attēla